Π.Ε. Γρεβενών: Ολοκληρώνεται η βελτίωση οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο - σε πλήρη εξέλιξη το έργο!

Π.Ε. Γρεβενών: Ολοκληρώνεται η βελτίωση οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο – σε πλήρη εξέλιξη το έργο!

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Π.Ε. Γρεβενών: Ολοκληρώνεται η βελτίωση οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο – σε πλήρη εξέλιξη το έργο!

 

Σε πλήρη εξέλιξη το κομβικό έργο της Π.Ε. Γρεβενών για τη Βελτίωση Οδικής Πρόσβασης σε Κτηνοτροφικές Μονάδες και Επιχειρήσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Φωλίνας Αθανάσιος, συνεχώς επιβλέπει την πορεία των εργασιών, από κοινού με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, για αυτό το τόσο σημαντικό έργο, την υλοποίηση του οποίου δρομολόγησε βήμα-βήμα η Περιφερειακή Αρχή.

Ειδικότερα, χθες 21/06/2023, ο Αντιπεριφερειάρχης επιθεώρησε την εξέλιξη των εργασιών στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου, όπου επωφελούνται από το έργο 10 επιχειρήσεις του Πρωτογενούς Τομέα. Το έργο προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, και οι επιχειρήσεις αυτές θα έχουν άμεσα οφέλη από την ταχύτητα ολοκλήρωσής του.

Πολύ σύντομα, η προοπτική ανάπτυξης των μονάδων και των επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί στο σχεδιασμό του έργου, θα είναι πραγματικότητα και θα αρχίσει να αποφέρει καρπούς.

Προσηλωμένα και με σταθερό σχεδιασμό η Π.Ε. Γρεβενών πραγματοποιεί έργα και στοχευμένες παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη δυναμικότητα του Πρωτογενούς Τομέα του Τόπου μας!

 

Γραφείο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

 

Ολοκληρώνεται η βελτίωση οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο Ολοκληρώνεται η βελτίωση οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο - σε πλήρη εξέλιξη το έργο! Ολοκληρώνεται η βελτίωση οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών βελτίωση οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών

βελτίωση οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο

έργα βελτίωσης οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο

έργα βελτίωσης οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο || έργα βελτίωσης οδικής πρόσβασης σε 10 επιχειρήσεις στον Άγιο Γεώργιο |||

 

Κοινοποιήστε: