Ζημιές από τη χαλαζόπτωση στην κτηματική περιοχή του Δήμου Δεσκάτης

Συνάντηση για τις ζημιές από τη χαλαζόπτωση στην κτηματική περιοχή της Δεσκάτης

Το μεσημέρι της Τρίτης, 26.5.2020, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, Γιάννης Γιάτσιος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Βασίλειος Άμπας, ο Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Κορδίλας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του Δήμου Δεσκάτης, κ. Ορφανίδης Χαράλαμπος και ο πρώην Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Δημήτριος Καραστέργιος, πραγματοποίησαν επιτόπια αυτοψία στην κτηματική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Χασίων του Δήμου Δεσκάτης, προκειμένου να διαπιστώσουν εν τοις πράγμασι τις διευρυμένες ζημίες που προκάλεσε η ισχυρή χαλαζόπτωση της 21ης Μαΐου 2020.

Δυστυχώς το έκτακτο δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Πολιτικής Προστασίας επιβεβαιώθηκε, καθώς, σήμερα, και η κτηματική περιοχή της Δεσκάτης επλήγη από έντονα φαινόμενα χαλαζόπτωσης και πλημμύρας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Γρεβενών, κ. Γιάννης Γιάτσιος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Β. Άμπας βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, ούτως ώστε με επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες να υπάρξει άμεση αποζημίωση των καλλιεργειών των αγροτών της περιοχής.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Κοινοποιήστε: