Συνάντηση για τις ζημιές από τη χαλαζόπτωση στην κτηματική περιοχή της Δεσκάτης

Ζημιές από τη χαλαζόπτωση στην κτηματική περιοχή του Δήμου Δεσκάτης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Το μεσημέρι της Τρίτης, 26.5.2020, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, Γιάννης Γιάτσιος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Βασίλειος Άμπας, ο Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Κορδίλας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του Δήμου Δεσκάτης, κ. Ορφανίδης Χαράλαμπος και ο πρώην Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Δημήτριος Καραστέργιος, πραγματοποίησαν επιτόπια αυτοψία στην κτηματική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Χασίων του Δήμου Δεσκάτης, προκειμένου να διαπιστώσουν εν τοις πράγμασι τις διευρυμένες ζημίες που προκάλεσε η ισχυρή χαλαζόπτωση της 21ης Μαΐου 2020.

Δυστυχώς το έκτακτο δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Πολιτικής Προστασίας επιβεβαιώθηκε, καθώς, σήμερα, και η κτηματική περιοχή της Δεσκάτης επλήγη από έντονα φαινόμενα χαλαζόπτωσης και πλημμύρας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Γρεβενών, κ. Γιάννης Γιάτσιος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Β. Άμπας βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, ούτως ώστε με επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες να υπάρξει άμεση αποζημίωση των καλλιεργειών των αγροτών της περιοχής.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Κοινοποιήστε: