Το ρεβίθι Γρεβενών στο Kastraki Trail 2023

Το ρεβίθι Γρεβενών στο Kastraki Trail 2023

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Το ρεβίθι Γρεβενών στο Kastraki Trail 2023

Για άλλη μια χρονιά ο αγώνας ορεινού δρόμου Kastraki Trail ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Η διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Γρεβενών αποτέλεσε την αφορμή για μια υπέροχη αθλητική γιορτή κατά την οποία αθλητές και επισκέπτες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν στο Καστράκι Γρεβενών!

Το Άλσος Θεοδωρίδη, ντυμένο στα χρώματα του φθινοπώρου, ήταν στα καλύτερά του! Τα μονοπάτια ολοκάθαρα και άρτια σηματοδοτημένα υποδέχτηκαν δρομείς για τις διαδρομές των 22 km και 11 km και περιπατητές για τη διαδρομή των 6,5 km. Μαθητές Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικού συμμετείχαν επίσης στους αγώνες, ενισχύοντας το πνεύμα του αθλητισμού και στις νεότερες γενιές!

Καθοριστική ήταν η συμβολή των εθελοντών τόσο κατά την προετοιμασία όσο κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ και οι χορηγίες φορέων και ιδιωτών έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην άρτια διοργάνωση.

Σε περίοπτη θέση βρέθηκε το Ρεβίθι Γρεβενών, καθώς στο τέλος των αγώνων προσφέρθηκε σε όλους ζεστή ρεβιθάδα, που μαγείρεψαν εθελοντές μάγειρες του Ι.Ε.Κ. Μαγείρων Γρεβενών με πρώτη ύλη το γρεβενιώτικο ρεβίθι.

Το ρεβίθι Γρεβενών στο Kastraki Trail 2023

Ως Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ρεβιθοπαραγωγούς:

  • Παπαγιάννη Κωνσταντίνο από το Μικρό Σειρήνι
  • Ντόνα Δημήτριο και Νικόλαο από τη Ροδιά
  • Καλαϊτζίδη Χρήστο από το Ελεύθερο
  • Παπαδόπουλο Χρήστο από το Καρπερό

οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Αθανασίου Φωλίνα, προσέφεραν μια μεγάλη ποσότητα ρεβιθιών στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Γρεβενών.

Γραφείο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

Κοινοποιήστε: