Σύσκεψη με θέμα την επίλυση του χρόνιου στεγαστικού προβλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελου Σημανδράκου με θέμα την επίλυση του χρόνιου στεγαστικού προβλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.

Δρομολογούνται πλέον οι λύσεις για άμεση συνέχιση των εργασιών στο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων ώστε να αποκτήσει η Αστυνομία την στέγαση που αρμόζει στο διοικητικό και λειτουργικό της ρόλο. Η διαμόρφωση του κτιρίου στο σύνολό του, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου συνολικά, επιτρέπει όταν οι συνθήκες στη χώρα το επιτρέψουν την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων.

Με την παρουσία εκπροσώπων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., του Δημάρχου Γρεβενών, της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας, καθορίστηκαν όλες οι διαδικασίες που θα επιταχύνουν την ολοκλήρωση του έργου.

Συνέβαλλαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Νταλέτσος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Γρεβενών, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και του Δήμου Γρεβενών.

Τέλος να τονίσουμε τα πολλαπλά οφέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και όλης της κοινωνίας μας, μιας και λύνει το θέμα της συστέγασης του Τμήματος Μεταγωγών, ενός χρόνιου αιτήματος, συμβάλει στην μετεκπαίδευση των αστυνομικών σε πραγματικές συνθήκες και λειτουργεί επικουρικά στο Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας.

syskepsi_astynomia_1

syskepsi_astynomia_2

 

Κοινοποιήστε: