Συνέντευξη Αντιπεριφερειάρχη με αφορμή την διάθεση τροφίμων σε απόρους

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Στην κάμερα του greveniotis.gr μίλησε την Παρασκευή 18-12-2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος με αφορμή τη διάθεση τροφίμων σε απόρους, από την Π.Ε. Γρεβενών που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του «Προγράμματος Παροχής Τροφίμων και Σίτισης σε Απόρους και Αστέγους» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων των Δήμων Γρεβενών, Δεσκάτης και της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών σε σύνολο 240 δικαιούχων.
Στο θέμα της διάθεσης τροφίμων που πρόκειται να υλοποιηθεί μέσα στο 2016 αναφέρθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Γρεβενών Γρηγόρης Γιαννόπουλος, το οποίο αφορά στο πρόγραμμα «Ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» για το οποίο έχουν ολοκληρωθεί οι καταστάσεις των ωφελούμενων του προγράμματος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για τον νομό μας, με επικεφαλή εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.
Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος με αφορμή τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και τον ερχομό του 2016, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία ευτυχία και δύναμη για εκπλήρωση κάθε προσδοκίας.

Κοινοποιήστε: