Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους της περιοχής

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της περιοχής

 Στην ενίσχυση των βοσκοτόπων της Δυτικής Μακεδονίας προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την προμήθεια ποτιστρών, στοχεύοντας στην προσφορά ουσιαστικής βοήθειας προς τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Η προμήθεια και η εγκατάσταση των ποτιστρών, καθώς και 100 μέτρα λάστιχου για κάθε ποτίστρα, αποφασίστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των κτηνοτρόφων, ικανοποιώντας τα αιτήματά τους, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας και σε άμεση συνεννόηση με τις Τοπικές Κοινότητες.

Η Περιφέρεια, με έργα ενίσχυσης της κτηνοτροφικής παραγωγής, στέκεται αρωγός στους κτηνοτρόφους και στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, συμβάλλοντας στην μείωση του κόστους παραγωγής αλλά και στην καλύτερη διαχείριση των βοσκοτόπων.

Συγκεκριμένα πρόκειται να εγκατασταθούν 1621 ποτίστρες σε όλη την Περιφέρεια.

Αναλυτικά, στην Π.Ε. Κοζάνης 418 ποτίστρες, στην Π.Ε. Γρεβενών 432, στην Π.Ε. Καστοριάς 417 και στην Π.Ε. Φλώρινας 354 ποτίστρες.

Το επόμενο βήμα είναι η  διεξαγωγή ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια των ποτιστρών, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της ΠΔΜ Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της ΠΔΜ Εγκατάσταση 1621 ποτιστρών στους βοσκότοπους  της ΠΔΜ

 

Κοινοποιήστε: