τήρηση των μέτρων στην εκπαιδευτική διαδικασία

Παράκληση προς όλους τους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία για τήρηση των μέτρων

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Παράκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας, κ. Ηλία Τοπαλίδη προς όλους τους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία για τήρηση των μέτρων προστασίας και αποφυγής μετάδοσης της νόσου του ιού Sars Cov2 με στόχο την προστασία της σχολικής κοινότητας.

Με την έναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας σε μαθητές του Λυκείου εμφανίστηκαν και τα πρώτα θετικά στον ιό περιστατικά σε σχολεία της Περιφέρειας. Για το λόγο αυτό, υπενθυμίζουμε σε όλους τους μαθητές πως είναι αναγκαίο να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και αποφυγής μετάδοσης της νόσου του ιού Sars Cov2.

Απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλους τους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία να φορούν τις προστατευτικές μάσκες ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και να χρησιμοποιούν αντισηπτικά διαλύματα για την προστασία της σχολικής κοινότητας από την διασπορά του κορονοϊού.

Με τη συμβολή όλων θα καταφέρουμε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Με εκτίμηση,
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας
Ηλίας Τοπαλίδης

 

Επιπλέον:

Διαβάστε την πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείο Υγείας με τις συστάσεις αναφορικά με την χρήση της μάσκας στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19

ή

δείτε τον σύντομο οδηγό της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών για την ορθή χρήση της μάσκας, καθώς παρόλο που όλοι χρησιμοποιούμε μάσκα εδώ και καιρό, συχνά κάνουμε λάθη στη χρήση της. Οπότε μια υπενθύμιση για την ορθή χρήση είναι παραπάνω από απαραίτητη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή προστασία μας και η αποφυγή μετάδοσης της νόσου του ιού Sars Cov2.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλα τα νέα σχετικά με την πορεία της πανδημίας στην ΠΔΜ και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, καθώς και για ανακοινώσεις που αφορούν στην τήρηση των μέτρων στην εκπαιδευτική διαδικασία, κάνοντας Like και ακολουθώντας την ΠΕ Γρεβενών στο Facebook.Ακολουθήστε την ΠΕ Γρεβενών στο Facebook

Κοινοποιήστε: