Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις για την Βελτίωση Πρόσβασης προς επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Π.Ε. Γρεβενών: Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις για την Βελτίωση Πρόσβασης προς επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Π.Ε. Γρεβενών: Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις για την Βελτίωση Πρόσβασης προς επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, στο πλαίσιο του έργου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας/Π.Ε. Γρεβενών για τη Βελτίωση Οδικής Πρόσβασης σε Επαγγελματικές και Κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής.

Οι τελευταίες ασφαλτοστρώσεις έλαβαν χώρα προς τις εγκαταστάσεις Κουρέλλα και Γκαντήραγα, κοντά στη Βορειοανατολική είσοδο της πόλης των Γρεβενών, με τα συνεργεία του αναδόχου να εργάζονται εντατικά, και τους αρμόδιους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών να εκτελούν επιθεωρήσεις των εργασιών στο μέτρο της αρμοδιότητάς τους.

«Η αναζωογόνηση του παραγωγικού ιστού της περιοχής ήταν και είναι η πρώτη προτεραιότητά μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Η προσωπική δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Αθανάσιου Φωλίνα, με τη συνδρομή συνολικά της Περιφερειακής Αρχής, για την ταχεία ολοκλήρωση του κομβικότατου αυτού έργου για την τοπική οικονομία, αποδίδει ήδη καρπούς. Σύντομα, το έργο θα αποδοθεί πλήρες και άρτιο στους επωφελούμενους επαγγελματίες, και στα Γρεβενά εν συνόλω.

 

Γραφείο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

 

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις για την Βελτίωση Πρόσβασης προς επαγγελματικές εγκαταστάσεις Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις για την Βελτίωση Πρόσβασης προς επαγγελματικές εγκαταστάσεις Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις για την Βελτίωση Πρόσβασης προς επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Κοινοποιήστε: