Ευγενική παράκληση για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων στο 1ο Grevena City Run
Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και τον Δήμο Γρεβενών διοργανώνουν τον αγώνα τρεξίματος 1ο Grevena City Run την Κυριακή 12 Μαΐου 2024. Θα επισκεφτούν την πόλη μας δρομείς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα, τη Σιάτιστα, τα Ιωάννινα, την Άρτα, την Κατερίνη, τη Λάρισα και άλλα μέρη. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε όλοι στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα για να αναδείξουμε τις ομορφιές της πόλης και να παρουσιάσουμε τον φιλόξενο χαρακτήρα των κατοίκων της.
Για αυτό το λόγο παρακαλούμε όλους τους Γρεβενιώτες να επιβραβεύσουν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους την προσπάθεια των δρομέων και να μην χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους τις ώρες της διεξαγωγής του αγώνα από τις 11:00 ως τις 13:00 περίπου. Πολλοί δρόμοι της πόλης θα είναι κλειστοί για την ασφάλεια των δρομέων και των παιδιών που θα συμμετέχουν και θα ήταν καλό να συμμορφωθούμε στις υποδείξεις της Τροχαίας και των εθελοντών για την ελάχιστη ταλαιπωρία όλων μας.
Επίσης το Σάββατο θα γίνει η σήμανση των διαδρομών με ειδική ταινία σήμανσης. Παρακαλούνται να μην αφαιρούνται οι ταινίες γιατί παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της διοργάνωσης. Οι ταινίες μετά το τέλος του αγώνα θα αφαιρεθούν από την Οργανωτική Επιτροπή. Τέλος, όσοι έχουν κατοικίδια στις περιοχές από τις οποίες θα περάσουν οι δρομείς καλό είναι να τα έχουν δεμένα στις αυλές τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο παιδικός αγώνας έχει εκκίνηση από το Πάρκο των Μανιταριών θα κινηθεί επί της Κ. Ταλιαδούρη και θα τερματίσει στην Πλατεία Αιμιλιανού μέσω της Λέοντος Σοφού (1ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών).
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας και ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε έναν αγώνα πόλο έλξης για την πόλη των Γρεβενών.
Κοινοποιήστε: