προβολή ντοκιμαντέρ «Πατρίδας Νοσταλγία»

Ευχαριστήρια επιστολή σχετικά με την προβολή ντοκιμαντέρ «Πατρίδας Νοσταλγία»

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ευχαριστήρια επιστολή σχετικά με την προβολή ντοκιμαντέρ «Πατρίδας Νοσταλγία»

 

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου στην πανελλήνια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Πατρίδας Νοσταλγία» ήταν το καλύτερο επισφράγισμα της υποστήριξής μας ως φορέα στην παραγωγή του!

Από την πρώτη επίσκεψη της σκηνοθέτιδος Γκιουλσέλ Οζκάν και της ομάδας της στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, η ιδέα της πραγματοποίησης αυτού του ντοκιμαντέρ φάνταζε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς είναι διαχρονική η ανάγκη μας να μαθαίνουμε την ιστορία των προγόνων μας, ιδιαίτερα όταν αυτό συμβαίνει μέσα από μαρτυρίες των γονέων και των παππούδων μας.

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που τιμήσατε την πρώτη πανελλήνια προβολή του ντοκιμαντέρ, γεμίζοντας ασφυκτικά το Κέντρο Πολιτισμού. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Ευχαριστούμε επίσης θερμά

  • Την Γκιουλσέλ Οζκάν για την ιδέα και τη συνεργασία της
  • Την κυρία Δέσποινα Τσουφλίδου που άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε απλόχερα τις αναμνήσεις της. Η παρουσία της χθες στο Κέντρο Πολιτισμού έκανε ακόμη πιο ξεχωριστή την εκδήλωση και μας συγκίνησε βαθιά!
  • Τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών για την πολύτιμη υποστήριξη του
  • Την Κινηματογραφική Λέσχη Γρεβενών για τη συνεργασία της και την παραχώρηση του εξοπλισμού για την προβολή του ντοκιμαντέρ
  • Τον Δήμο Γρεβενών
  • Τον Αλέξη Αλεξιάδη που έκλεισε μουσικά τη βραδιά με την ποντιακή λύρα και τη φωνή του

Κλείνουμε με την βαθιά πεποίθηση πως ο πολιτισμός είναι το μέσο που ενώνει τους ανθρώπους και γι’ αυτό διαχρονικά στεκόμαστε αρωγοί στις πολιτιστικές δράσεις του τόπου μας! Η κατάμεστη αίθουσα και η συμμετοχή σας μας επιβεβαιώνει.

 

Γραφείο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

 

Ευχαριστήρια επιστολή σχετικά με την προβολή Ντοκιμαντέρ «Πατρίδας Νοσταλγία»

Κοινοποιήστε: