Ημερίδα αμπελουργίας στα Γρεβενά

Διοργάνωση Ημερίδας Αμπελουργίας: Η συμβολή της αμπελουργίας και του οίνου στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της Π.Ε. Γρεβενών

Δελτία Τύπου Εκδηλώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Διοργάνωση Ημερίδας Αμπελουργίας: Η συμβολή της αμπελουργίας και του οίνου στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της Π.Ε. Γρεβενών

Δελτίο Τύπου

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, έχοντας θέσει ως ένα εκ των βασικών πυλώνων της πολιτικής της την αναβάθμιση της Πρωτογενούς Παραγωγής, τη στήριξη αυτής, καθώς και την ενίσχυση της δραστηριότητας των αμπελουργών μας, διοργανώνει θεματική ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Η συμβολή της αμπελουργίας και του οίνου στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της Π.Ε. Γρεβενών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, και ώρα 5 μ.μ, στην αίθουσα «Πέτρος Σιούλης», στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Γρεβενών.

Θα ήταν ιδιαίτερα τιμητικό να ανταποκριθεί στην ανωτέρω πρόσκληση σύσσωμος ο αγροτικός κόσμος των Γρεβενών, ο οποίος είτε παρουσιάζει ενεργή αμπελουργική δραστηριότητα, είτε επιθυμεί να αξιοποιήσει εκ νέου εγκαταλειμμένους αμπελώνες.

Η ανωτέρω δράση θα έχει ενημερωτική βάση, αναφορικά με ζητήματα που ανακύπτουν επί της καλλιέργειας της αμπέλου, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση αναφορικά με προτάσεις και ζητήματα που προκύπτουν στον χώρο της Αμπελουργίας.

Απώτερος στόχο μας είναι η στήριξη και αύξηση του ανθρωπίνου δυναμικού των αμπελουργών μας, οι οποίοι, αξιοποιώντας τους αμπελώνες, θα διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ημερίδα Αμπελουργίας

programma-ampelourgias

Ημερίδα Αμπελουργίας 20.02.2023

Κοινοποιήστε: