παροχές ΤΕΒΑ

Δωρεάν διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στην Δεσκάτη

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών συνεχίζει τη δωρεάν διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Δεσκάτης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για το Νομό μας, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», θα παραλάβει στις 20-11-2018:

Φρέσκο κρέας (μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο)

και στις 22-11-2018:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας (αυγά, ψωμί, δημητριακά, τυρί φέτα και γραβιέρα),

τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Ο Δήμος Δεσκάτης ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η διανομή φρέσκου κρέατος θα γίνει την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, κατά τις ώρες 11:30-12:30 στο χώρο του Δημαρχείου Καρπερού και κατά τις ώρες 13:00-14:00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δεσκάτης (στις αποθήκες πάνω από το γήπεδο). Η διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας θα γίνει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, κατά τις ώρες 11:30-12:30 στο χώρο του Δημαρχείου Καρπερού και κατά τις ώρες 13:00-14:00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δεσκάτης (στις αποθήκες πάνω από το γήπεδο).

Επειδή η ποσότητα των προϊόντων που θα διατεθεί είναι μεγάλη (περίπου 5,5 κιλά κρέατος και 4,5 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας ανά μέλος), παρακαλούνται οι δικαιούχοι να μεριμνήσουν ώστε να έχουν μαζί τους καροτσάκι μεταφοράς ή αν είναι δυνατόν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο (π.χ. ΙΧ).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

Κοινοποιήστε: