Διαδικτυακό αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Απολογισμός εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Εκδηλώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Απολογισμός εκδήλωσης του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών και της Λέσχης Βιβλιοδεσίας και Λοιπών Δραστηριοτήτων για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Ικανοποιητική μπορεί να θεωρηθεί η συμμετοχή στην διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ σε συνεργασία με τη ΛΕΣΧΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, την Δευτέρα 21 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Ποίησης. Αναρτήθηκαν συνολικά 19 ποιήματα και 7 βιντεάκια κυρίως από Γρεβενιώτες φίλους της Ποίησης και όχι μόνο. Από τα 19 ποιήματα τα 9 ήταν προσωπικές δημιουργίες και τα 9 Ελλήνων ποιητών (Καρυωτάκης, Σεφέρης, Ελύτης (2), Σαχτούρης, Λειβαδίτης (2), Ρώτας, Λεοντάρης) και 1 του Παλαιστίνιου Μαχμούντ Νταρουίς. Στα βιντεάκια προτιμήθηκε ο Καβάφης, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ο Σκαρίμπας, ο Παυλόπουλος, ο Γκανάς, η Κική Δημουλά και ο Μπωντλαίρ. Εκτός από τους Γρεβενιώτες τίμησαν την Ποίηση με τη συμμετοχή τους μία συμπατριώτισσά μας από τον Βόλο, ένας εκπαιδευτικός από την Καβάλα, τρεις εκπαιδευτικοί από την Αθήνα και μία εκπαιδευτικός από τα Γιάννενα.

Θέλουμε εκ μέρους του ΔΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ να ευχαριστήσουμε εγκαρδίως όλες και όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες για εκδηλώσεις για την Ποίηση και τη Λογοτεχνία γενικότερα. Στα σχέδια μας είναι και η έκδοση εξαμηνιαίου περιοδικού για το οποίο θα ενημερωθείτε εν καιρώ και ελπίζουμε στη συνεργασία σας.

Μπορείτε να διαβάσετε και να ακούσετε όλα τα ποιήματα στη σελίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ στο fb στη συζήτηση και από αύριο και την ιστοσελίδα μας grevenaculture.gr.

Το ΔΣ

Διαδικτυακό αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Διαβάστε αναλυτικά για την εκδήλωση στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Κοινοποιήστε: