1η Επιστημονική – Νοσηλευτική Ημερίδα

Εκδηλώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Το Γραφείο Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών την 1η Επιστημονική – Νοσηλευτική Ημερίδα με τίτλο « ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ» την Παρασκευή 02/10/2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γρεβενών.

Η εν λόγω εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και ενημέρωσης της νοσηλευτικής κοινότητας και όλων των επαγγελματιών υγείας και είναι ανοικτή για τους πολίτες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το χώρο της υγείας.

Είμαστε βέβαιοι πως η ημερίδα μας θα αποτελέσει μια ευκαιρία για μια νέα εποικοδομητική συνάντηση που θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας.

Καθώς στόχο μας αποτελεί η ενημέρωση και η εκπαίδευση όλων των ενδιαφερομένων, θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους χωρίς κόστος συμμετοχής και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τους ευγενικούς χορηγούς για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγ. Γεωργίου, το κτήμα Λόη Σκόδρα, τα Μανιταροπροϊόντα Γρεβενών Παρασκευαϊδη, τον παραδοσιακό χαλβά του Γλυκού Βασίλη, τα βίο προϊόντα Αγρός της Πίνδου, τα παραδοσιακά – βιολογικά προϊόντα Ηδύγευστον, την Εγνατία ΑΤΕΒΕ, την εταιρία MAYROGENIS, και την τεχνική εταιρία Ι. Σιαμίδης.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Νικόπουλο που θα μας μεταφέρει σε προγενέστερες καταστάσεις αλλά και τους μουσικούς μας κα. Ακυλίνα Βασιλείου και κ. Παναγιώτη Αμεξίζογλου για τη μουσική νότα της εκδήλωσης.

Τους ευχαριστώ όλους θερμά.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στα ορεινά Γρεβενά, την πόλη των μανιταριών και των πέτρινων γεφυριών την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 στην 1η Επιστημονική- Νοσηλευτική Ημερίδα του Νοσοκομείου μας, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γρεβενών να ταξιδέψουμε με θέματα υγείας στα νεότερα δεδομένα του χώρου, πιστοί αρωγοί της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης.

1h-nosileytiki-imerida

Κοινοποιήστε: