Το Τοπικό πρόγραμμα CLLD / Leader στα Γρεβενά

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για τη κατάρτιση του τοπικού προγράμματος Leader που θα υποβληθεί στο Υπουργείο Γεωργίας από την Αναπτυξιακή Εταιρία Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ ΑΕ) και θα αφορά συνολικά τις Π.Ε. Κοζάνης και Γρεβενών, στα πλαίσια της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Στις 12/7 κλιμάκιο της Εταιρίας θα επισκεφτεί την πόλη της Δεσκάτης ενώ την Τετάρτη 13/7 θα βρίσκεται στην πόλη των Γρεβενών.

Η εκδήλωση ενημέρωσης – διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών το απόγευμα της Τετάρτης στις 7:00μμ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα βασικά σημεία του προγράμματος, οι επιλέξιμες δράσεις, ο καθορισμός της περιοχής παρέμβασης, καθώς και οι όροι και προϋποθέσεις χρηματοδότησης, δημόσιων, ιδιωτικών έργων και δράσεις συλλογικών φορέων.

Οι φορείς και οι πολίτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν προτάσεις, απόψεις, ερωτήματα, και τελικά να συμμετέχουν στη συνδιαμόρφωση του τοπικού προγράμματος που η υλοποίησή του θα ξεκινήσει το 2017 μετά την έγκρισή του, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Κοινοποιήστε: