Πρατήρια υγρών καυσίμων

Θερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Από το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται το θερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων που βρίσκονται στην Π.Ε. Γρεβενών.

Το ωράριο αφορά στην περίοδο από την 1η Μαΐου 2021 μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2021, κατά τις εργάσιμες ημέρες και Κυριακές και αργίες εντός του χρονικού διαστήματος της νυχτερινής λειτουργίας και κατά τις Κυριακές και Αργίες εντός του χρονικού διαστήματος της ημερήσιας λειτουργίας.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά η απόφαση και οι πίνακες με τα ωράρια των πρατηρίων.

Θερινό ωράριο λειτουργίας πρατηρίων υγρών καυσίμων
Θερινό ωράριο λειτουργίας πρατηρίων υγρών καυσίμων

Θερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Π.Ε. Γρεβενών για διημερεύοντα πρατήρια, για Κυριακές και αργίες, από τις 6:00 π.μ. μέχρι 10:30 μ.μ..

Διημερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων

και ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Π.Ε. Γρεβενών για διανυκτερεύοντα πρατήρια, μετά το πέρας της ημερήσιας λειτουργίας κατά τις εργάσιμες ημέρες, Κυριακές και αργίες, από τις 10:30 μ.μ. μέχρι και τις 6:00 π.μ. της επόμενης ημέρας.

Διανυκτερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων

Μπορείτε να κατεβάσετε τις δύο καταστάσεις, προκειμένου να είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας, πατώντας στους ακόλουθους συνδέσμους:

Για άμεση πρόσβαση μέσω της σελίδας μας στην απόφαση λειτουργίας των πρατηρίων, οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να κάνετε κλικ στην εικόνα:

Διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων

που βρίσκεται στους χρήσιμους συνδέσμους.

Σημείωση:

Τα πρατήρια που σύμφωνα με την παραπάνω Απόφαση θα είναι ανοιχτά την 1η Μαΐου, αντί για την ημέρα αυτή θα είναι ανοιχτά στις 4 Μαΐου λόγω μεταφοράς της αργίας της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ σχετικά με όλα τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, ακολουθώντας την ΠΕ Γρεβενών στο Facebook.

Κοινοποιήστε: