Σύσκεψη με θέμα το τεχνικό πρόγραμμα

Σύσκεψη για το τεχνικό πρόγραμμα και την πορεία των έργων της Π.Ε. Γρεβενών

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Σύσκεψη για το τεχνικό πρόγραμμα και την πορεία των έργων της Π.Ε. Γρεβενών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/9/2021 παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, του Αντιπεριφερειάχη Γρεβενών και στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Γρεβενών.


Σύσκεψη παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα Συσκέψεων της Π.Ε. Γρεβενών με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου για το τεχνικό πρόγραμμα και την πορεία των έργων της Π.Ε. Γρεβενών.

Σύσκεψη με θέμα το τεχνικό πρόγραμμα
Στιγμιότυπο από τη Σύσκεψη για το τεχνικό πρόγραμμα και την πορεία των έργων της Π.Ε. Γρεβενών

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης Νίκος Λυσσαρίδης καθώς και τα στελέχη των τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Γρεβενών.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλυτικά από τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιο και τα στελέχη των τεχνικών Υπηρεσιών για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ παράλληλα συζητήθηκε και ο προγραμματισμός των νέων δράσεων και έργων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Κοινοποιήστε: