Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας με τους αθλητές πυγμαχίας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με διακριθέντες αθλητές πυγμαχίας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας υποδέχθηκε στο γραφείο του, έπειτα από πρόσκληση του ιδίου, τους Γρεβενιώτες αθλητές του Tsepidis Boxing Club, που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων Κορασίδων & Παμπαίδων Παγκορασίδων.

Αναλυτικά στο παραπάνω Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αγία Βαρβάρα Αττικής από τις 11/11/2021 έως και τις 14/11/2021 ο Γάκης Γεώργιος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Τσεπίδης Αχιλλέας κατέλαβε στο βάθρο των νικητών την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης σε ένα συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στα σημεία κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο!

Ένας ακόμη αθλητής του ίδιου συλλόγου, ο Καράκαρης Θωμάς-Παναγιώτης  ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, κατέκτησε πριν από ενάμιση μήνα το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 63 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που διεξήχθη στην Άρτα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών συνεχάρη τους αθλητές, τους τόνισε την αξία της δια βίου άθλησης και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη, πολλές ακόμη επιτυχίες και πρόοδο στη ζωή τους.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΩΛΙΝΑΣ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με διακριθέντες αθλητές πυγμαχίας

Κοινοποιήστε: