Συνάντηση για την στέγαση του παραρτήματος ΕΚΑΒ Γρεβενών

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Αθανάσιου Φωλίνα και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρου Χατζηζήση, επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 11-8-2022 τις εγκαταστάσεις του παραρτήματος ΕΚΑΒ Γρεβενών και συναντήθηκαν με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κουτσουμπέλη Παναγιώτη, τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας κ. Σάββα Γιασσά.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Περιφερειακής αρχής από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ για τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας και στέγασης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γρεβενών, προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την στέγαση μιας τόσο νευραλγικής Υπηρεσίας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφερειακή Αρχή και η Διοίκηση του ΕΚΑΒ θα κάνουν από κοινού όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραχωρηθεί το τμήμα των εξωτερικών ιατρείων του παλαιού Νοσοκομείου για να δημιουργηθεί μια σύγχρονη δομή, προκειμένου να γίνουν αξιοπρεπείς οι συνθήκες εργασίας σε ανθρώπους που καθημερινά επιτελούν με αυτοθυσία ένα τιτάνιο έργο.

Η Περιφερειακή Αρχή θα συνδράμει με κάθε τρόπο ώστε να λυθεί το ζήτημα της στέγασης των εργαζομένων του παραρτήματος ΕΚΑΒ Γρεβενών, καθώς προσφέρουν καθημερινά πολύτιμο έργο και υπηρεσίες  για τη διαφύλαξη του υπέρτατου αγαθού της υγείας.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε όλους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Κοινοποιήστε: