εκλογική διαδικασία

Σχετικά με τα αποτελέσματα Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και των συνδυασμών των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, θα συγκεντρωθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, θα μεταδοθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών και εν συνεχεία, το Υπουργείο θα τα διοχετεύει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Το Υπουργείο θα συγκεντρώσει μόνο τα αποτελέσματα υπέρ των συνδυασμών και υποψηφίων των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων που θα συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές θα συγκεντρώσει τα αποτελέσματα μόνο για τους συνδυασμούς και όχι εκείνα για τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων.
Τα αποτελέσματα τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, συμπεριλαμβανομένων των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων, θα συγκεντρώνονται και θα μεταδίδονται άμεσα μέσω ιστοσελίδας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Σχετικός σύνδεσμος θα υπάρχει την ημέρα των εκλογών στην σελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών grevena.pdm.gov.gr

Κοινοποιήστε: