μέσες τιμές

Πώς διαμορφώνονται οι μέσες τιμές οπωροκηπευτικών (3/3/2023-9/3/2023)

Δελτία Πιστοποίησης Μέσων Τιμών Π.Ε. Γρεβενών Ενημέρωση Πολιτών

Πώς διαμορφώνονται οι μέσες λιανικές τιμές οπωροκηπευτικών από 3 έως 9 Μαρτίου 2023 στα σημεία πώλησης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Από το Τμήμα Εμπορίου της Διεύθυνσης Βιομηχανίας, Εμπορίου, Παιδείας και Απασχόλησης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται το δελτίο πιστοποίησης τιμών οπωροκηπευτικών για το χρονικό διάστημα από 3 έως 9 Μαρτίου 2023.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΙΜΩΝ
ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ (από 3/3/2023 μέχρι 9/3/2023)

Οι διαμορφωθείσες μέσες λιανικές τιμές στα παρακάτω αναγραφόμενα είδη (ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ) που προσφέρονται στις προμήθειες του Δημοσίου, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Ν.Π.Δ.Δ. χωροταξικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Γρεβενών έχουν ως εξής:

(Οι αναφερόμενες Λιανικές Τιμές εμπεριέχουν και το Φ.Π.Α.)

Α/Α ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ € (με Φ.Π.Α.)
1. Αγγούρια/τμχ 1,150
2. Ακτινίδια 3,000
3. Άνηθος* 0,600
4. Αχλάδια Κοντούλες**
5. Αχλάδια Κρυστάλλια 2,500
6. Βερίκοκα**
7. Καρότα 1,400
8. Καρπούζια**
9. Κεράσια**
10. Κολοκυθάκια 2,750
11. Κουνουπίδια 2,750
12. Κρεμμύδια 1,000
13. Κρεμμύδια Χλωρά* 0,900
14. Λάχανα 0,700
15. Λεμόνια 1,350
16. Μαϊντανός* 0,600
17. Μανταρίνια 1,650
18. Μαρούλια 2,250
19. Μελιτζάνες 4,000
20. Μήλα κόκκινα Στάρκιν 1,600
21. Μήλα πράσινα 1,600
22. Μπανάνες 2,150
23. Μπρόκολα 3,250
24. Νεκταρίνια**
25. Ντομάτες 2,500
26. Πατάτες 1,000
27. Πεπόνια**
28. Πιπεριές πράσινες γεμιστά 3,650
29. Πιπεριές πράσινες τηγάνι 3,650
30. Πιπεριές Φλωρίνης 3,650
31. Πορτοκάλια 1,000
32. Ροδάκινα**
33. Σέλινο (kg) 2,500
34. Σκόρδο 4,250
35. Σταφύλια (Κάρτιναλ)**
36. Σταφύλια (Μοσχάτο)**
37. Σταφύλια (Σταφίδα)
38. Φασολάκια**
39. Φράουλες**

*  ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ / TEMΑXIO

** ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ                                                            

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Μπατσίλας

Συνημμένο το Δελτίο τιμώνΠώς διαμορφώνονται οι μέσες τιμές οπωροκηπευτικών (3/3/2023-9/3/2023)”.

Ακολουθήστε την ΠΕ Γρεβενών στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Κοινοποιήστε: