Παρεμβάσεις με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων στη περιοχή ‘Πατώματα’ - Π.Ε. Γρεβενών

Π.Ε. Γρεβενών: Παρεμβάσεις με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων στη περιοχή ‘Πατώματα’

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Π.Ε. Γρεβενών: Παρεμβάσεις με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων στη περιοχή ‘Πατώματα’

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, στις 22/11/2022, ημέρα Τρίτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Φωλίνας Αθανάσιος, μαζί με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Μάνο Θωμά, πραγματοποίησαν αυτοψία στην Εθνική Οδό Γρεβενών-Τρικάλων, και συγκεκριμένα στην περιοχή «Πατώματα», παρουσία του Διοικητή της Αστυνομίας κ. Ντίνα Κωνσταντίνου και του κ. Βούρα Αθανάσιου (Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων – έδρα ΠΔΜ) και της κ. Λιγκώνη Χρυσούλας (Μηχανικός της ΔΤΕ – έδρα ΠΔΜ).

Στην περιοχή «Πατώματα», έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, ατυχήματα στα οποία ενεπλάκησαν οχήματα βαρέως τύπου, τα οποία εξετράπησαν της πορείας τους, λόγω της έλλειψης ορατότητας των οδηγών ή επαφής τους με τα πρανή μέρη του οδοστρώματος.

Με γνώμονα την αποτροπή των ατυχημάτων, οι αρμόδιοι υπάλληλοι πρότειναν πιθανές στοχευμένες παρεμβάσεις επί της οδού, με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων, καθιστώντας το Εθνικό Οδικό Δίκτυο Γρεβενών-Τρικάλων ασφαλές για τους διερχόμενους οδηγούς.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Π.Ε. Γρεβενών: Παρεμβάσεις με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων στη περιοχή ‘Πατώματα’ Π.Ε. Γρεβενών: Παρεμβάσεις με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων στη περιοχή ‘Πατώματα’ Π.Ε. Γρεβενών: Παρεμβάσεις με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων στη περιοχή ‘Πατώματα’ Π.Ε. Γρεβενών: Παρεμβάσεις με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων στη περιοχή ‘Πατώματα’ Π.Ε. Γρεβενών: Παρεμβάσεις με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων στη περιοχή ‘Πατώματα’

Κοινοποιήστε: