Αιμοδοσία και τοποθέτηση απινιδωτή

Π.Ε. Γρεβενών: Ευχαριστήριο μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία και τοποθέτηση απινιδωτή στο Διοικητήριο

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Π.Ε. Γρεβενών: Ευχαριστήριο μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία και τοποθέτηση απινιδωτή στο Διοικητήριο

Με το πέρας της εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Πέτρος Σούλης», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά αφενός τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, την προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και ιδιαιτέρως τα στελέχη της Αιμοδοσίας, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μετέφεραν το Τμήμα Αιμοδοσίας στον χώρο μας, και αφετέρου τους αιμοδότες που συμμετείχαν στη δράση.

Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη δράση, που ήταν η πρώτη – και όχι η μόνη – εθελοντική αιμοδοσία που έλαβε χώρα στο Διοικητήριο, και πως στο εξής θα καθιερωθεί.

εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Διοικητήριο

Εξοπλισμός για εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία 28 Νοεμβρίου 2023

 

Επιπλέον, κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε το κοινό, πως στην είσοδο του Διοικητηρίου, έχει τοποθετηθεί ο ένας εκ των εννέα αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, που διατέθηκαν σε φορείς της ΠΕ Γρεβενών στο πλαίσιο του προγράμματος «Θωμάς Γάκης», προκειμένου να είναι δυνατή η χρήση του σε περιπτώσεις ανάγκης.

Τοποθέτηση Απινιδωτή

 

Σημείωση: Μπαίνοντας στο Διοικητήριο, υπάρχουν βέλη που καθοδηγούν προς την δεξιά πλευρά, στην οποία έχει τοποθετηθεί ο απινιδωτής.

βέλος που δείχνει προς τον απινιδωτή

 

Κοινοποιήστε: