Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων λόγω του κορωνοϊού

Κανόνες υγιεινής για τη διαχείριση τροφίμων

Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της
πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2

Συστάσεις επήυθυνε το Υπουργείο Υγείας προς το καταναλωτικό κοινό αναφορικά με την εφαρμογή κανόνων υγιεινής κατά την προμήθεια των αγαθών και τη διαχείριση των τροφίμων που προορίζονται για οικιακή παρασκευή, χειρισμό και αποθήκευση τροφίμων για ιδιωτική κατανάλωση.

Κανόνες υγιεινής τροφίμων
Κοινοποιήστε: