Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας.

Την Κυριακή, 07-03-2021, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διά του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, Ιωάννη Γιάτσιου, εξέφρασε την υποστήριξή της στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας.

Μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας, Ιωάννη Λυγούρα, επισκέφθηκαν τα χωριά Βλαχογιάννη, Πραιτώρι και Δαμάσι και άκουσαν τα προβλήματα των κατοίκων και συμπατριωτών μας. Εκεί συναντήθηκαν με την Υφυπουργό Παιδείας, Ζέτα Μακρή, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, τη Βουλευτή Λάρισας, Στέλλα Μπίζιου, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό, τον Δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, τον Δήμαρχο Ελασσόνας, Νικόλαο Γάτσα, τον Δήμαρχο Τυρνάβου, Ιωάννη Κόκουρα και άλλους φορείς του τόπου.

Μετά από αίτημα των κατοίκων έφθασε το Σάββατο ένα φορτηγό με εμφιαλωμένα νερά για να καλυφθούν οι ανάγκες της βλάβης που προέκυψε στο δίκτυο της περιοχής. Έχοντας βιώσει ίδιες δύσκολες στιγμές, η Περιφέρεια και η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών υπόσχεται να είναι παρούσα σε κάθε αίτημα των συνανθρώπων μας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

 

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας.

Επίσκεψη στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας Επίσκεψη στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας Επίσκεψη στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας Επίσκεψη στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας Επίσκεψη στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας Επίσκεψη στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας Επίσκεψη στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας

Κοινοποιήστε: