παροχές ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, βρεφικών τροφών και ειδών οπωροπωλείου στον Δήμο Δεσκάτης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών συνεχίζει τη δωρεάν διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Δεσκάτης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για το Νομό μας, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», παρέλαβε στις 18-09-2018:

α)Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, ρύζι και γάλα εβαπορέ),

β) Βρεφικές τροφές (γάλα εβαπορέ, κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζαλευριού, γάλα σε σκόνη 2ης και 3ης βρεφικής ηλικίας) και θα παραλάβει στις 25-09-2018:

γ)Είδη οπωροπωλείου(ροδάκινα και σταφύλια).

Τα παραπάνω προϊόντα πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος (οι βρεφικές τροφές θα διατεθούν σε βρέφη-παιδιά ηλικίας 0 έως 3 ετών, των δικαιούχων).

Ο Δήμος Δεσκάτης ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η διανομή θα γίνει στις 25/09/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στο χώρο του Δημαρχείου Καρπερού και στις 26/09/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δεσκάτης (στις αποθήκες πάνω από το γήπεδο).

Επειδή η ποσότητα των προϊόντων που θα διατεθεί είναι μεγάλη (περίπου 10 κιλά ανά μέλος για τα είδη α και γ και πάνω από 20 κιλά ανά παιδί-βρέφος για τα είδη β), παρακαλούνται οι δικαιούχοι να μεριμνήσουν ώστε να έχουν μαζί τους καροτσάκι μεταφοράς ή αν είναι δυνατόν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο (π.χ. ΙΧ).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

Κοινοποιήστε: