παροχές ΤΕΒΑ

Δωρεάν διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας στους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ – Δήμος Δεσκάτης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Η Π.Ε. Γρεβενών συνεχίζει τη δωρεάν διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Δεσκάτης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για το Νομό μας, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», παρέλαβε στις 18-09-2018:

Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά και τοματοπελτέ)

Οι ποσότητες των παραπάνω προϊόντων που περίσσεψαν από τις διανομές που προηγήθηκαν, πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Ο Δήμος Δεσκάτης ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η διανομή θα γίνει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, κατά τις ώρες 11:00-12:00 στο χώρο του Δημαρχείου Καρπερού και κατά τις ώρες 13:00-14:00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δεσκάτης (στις αποθήκες πάνω από το γήπεδο).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους

Κοινοποιήστε: