παροχές ΤΕΒΑ

Διανομή φρέσκου κρέατος και τροφίμων μακράς διαρκείας στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στον Δήμο Δεσκάτης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Η Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ συνεχίζει τη δωρεάν διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Δεσκάτης.

Η Περιφερειακή Ενότητα  Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  που έχει συσταθεί για το Νομό μας, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», θα παραλάβει στις 25-26/02/2019:

Φρέσκο κρέας (κοτόπουλο)και τρόφιμα μακράς διαρκείας (τυρί φέτα και μαρμελάδα)

τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Ο Δήμος Δεσκάτης ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η διανομή θα γίνει την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, κατά τις ώρες 11:00-12:00 στο χώρο του Δημαρχείου Καρπερού και κατά τις ώρες 13:30-14:30 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δεσκάτης (στις αποθήκες πάνω από το γήπεδο).

Επειδή η ποσότητα των προϊόντων που θα διατεθεί είναι μεγάλη (περίπου 4 κιλά προϊόντων ανά μέλος), παρακαλούνται οι πολυμελείς δικαιούχοι να μεριμνήσουν ώστε να έχουν μαζί τους  καροτσάκι μεταφοράς ή αν είναι δυνατόν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο (π.χ. ΙΧ).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη:

1) της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει ή

2) εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με επίδειξη ταυτότητας, σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων των δικαιούχων

 

Κοινοποιήστε: