παροχές ΤΕΒΑ

Διανομή φρέσκου κρέατος και τροφίμων μακράς διαρκείας στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στον Δήμο Δεσκάτης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Η Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ συνεχίζει τη δωρεάν διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Δεσκάτης.

Η Περιφερειακή Ενότητα  Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  που έχει συσταθεί για το Νομό μας, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», θα παραλάβει την Πέμπτη – 11/04/2019:

Φρέσκο κρέας (μοσχάρι και χοιρινό)

το οποίο πρόκειται να διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Επίσης, παράλληλα θα γίνει διανομή της αδιάθετης ποσότητας τροφίμων μακράς διαρκείας (μαρμελάδα, τυρί φέτα), στους δικαιούχους του προγράμματος με παιδιά ηλικίας 3 έως 18 ετών.

Ο Δήμος Δεσκάτης ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, κατά τις ώρες 11:00-12:00  στο χώρο του Δημαρχείου Καρπερού και κατά τις ώρες 13:00-14:00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δεσκάτης (στις αποθήκες πάνω από το γήπεδο).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Σε περίπτωση μη παραλαβής από τον ίδιο τον αιτούντα απαιτείται εξουσιοδότηση.

Κοινοποιήστε: