Διανομή Δωρεάν Τροφίμων στα Πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για τον Νομό μας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», παρέλαβε στις 31-10-2016 είδη παντοπωλείου (φέτα) και  είδη βασικής υλικής συνδρομής (σαμπουάν, οδοντόκρεμες) τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Παράλληλα με τη δωρεάν διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ, η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών παρέλαβε και πορτοκάλια στο πλαίσιο του προγράμματος αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών προϊόντων τα οποία θα μοιραστούν δωρεάν στους συμπολίτες μας σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών.

Οι δικαιούχοι κατά προτεραιότητα της δωρεάν διανομής πορτοκαλιών θα είναι:

  1. Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)
  2. Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης ( οι οποίοι θα τα  παραλαμβάνουν με την επίδειξη της κάρτας σίτισης, το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης -αριθμός μελών οικογένειας) ,για να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των φρούτων
  3. Οι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
  4. Η διανομή σε Δημόσια σχολεία, σε περίπτωση που δεν διατεθούν στους παραπάνω και υπάρχουν υπόλοιπα.

Ο Δήμος Γρεβενών ως εταίρος του προγράμματος ενημερώνει ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 έως και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και κατά τις ώρες 10.00π.μ. έως 13.00π.μ. στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Μαθητική Εστία).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Τμήματος Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών : 2462353404.

 

Κοινοποιήστε: