την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Απόφαση του Αναδασμού

Αθ. Φωλίνας για Αναδασμό Παλαιοχωρίου: ‘Οι δεσμεύσεις μας υλοποιούνται!’ – Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Απόφαση του Αναδασμού

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Αθ. Φωλίνας για Αναδασμό Παλαιοχωρίου: ‘Οι δεσμεύσεις μας υλοποιούνται!’ – Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Απόφαση του Αναδασμού

 

Στο ΦΕΚ Β/5792/04-10-2023 δημοσιεύτηκε η Απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για τη Διενέργεια εκουσίου Αναδασμού (Β΄ Φάση) του αγροκτήματος ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ της Π.Ε. Γρεβενών (ΑΔΑ: Ω8Σ7ΛΨ-Θ8Π), δίνοντας έτσι πλήρη επισημότητα στην έναρξη υλοποίησης αυτού του τόσο σημαντικού για την Τ.Κ. Παλαιοχωρίου, αλλά και όλο τον Πρωτογενή Τομέα των Γρεβενών, έργου.

«Οι δεσμεύσεις μας υλοποιούνται! Με όραμα και σχέδιο στηρίζουμε έμπρακτα τον Πρωτογενή Τομέα των Γρεβενών μας, με δράσεις και παρεμβάσεις που δύνανται να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την πολύπλευρη ανάπτυξή του», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Αθανάσιος Φωλίνας, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά να επιτύχει τη διεκπεραίωση του Αναδασμού στο Παλαιοχώρι Γρεβενών.

Πλέον, μετά και τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα η επικαιροποίηση του Προϋπολογισμού του έργου και η συγκρότηση των αρμόδιων Επιτροπών, ώστε το έργο να περάσει πλέον στη φάση της υλοποίησης.

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να κρατά στην κορυφή της ατζέντας της τον Πρωτογενή Τομέα.

 

Γραφείο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

 

ΦΕΚ Αναδασμός Παλαιοχωρίου

Κοινοποιήστε: