Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών: Ξεκινάει ο Αναδασμός στην Τ.Κ. Παλαιοχωρίου

Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών: Ξεκινάει ο Αναδασμός στην Τ.Κ. Παλαιοχωρίου

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών: “Ξεκινάει ο Αναδασμός στην Τ.Κ. Παλαιοχωρίου”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, 21/07/2022, κοινοποιείται η απόφαση και αναρτάται ο πίνακας των κτημάτων που υποβάλλονται σε αναδασμό στο Τοπικό Κατάστημα της Κοινότητας Παλαιοχωρίου στις 10 π.μ..

Ο πίνακας της αναδιανεμητέας περιοχής στη Τ.Κ. Παλαιοχωρίου έχει καθοριστεί κατόπιν υποβολής αιτήσεων 90 κτηματιών στο Τμήμα Τοπογραφίας – Εποικισμού – Αναδασμού της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων, της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Οι κτηματίες δύνανται να αξιολογήσουν τους πίνακες αναδασμού και να δηλώσουν με ατομικό έγγραφο προς το Τμήμα Τοπογραφίας – Εποικισμού – Αναδασμού, εντός ενός (1) μήνα, από την ημερομηνία τοιχοκόλλησης τυχόν διαφωνίες.

Σε περίπτωση ύπαρξης μη επιθυμούντων τον αναδασμό ενδέχεται να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες διορθώσεις βάσει μόνο των υποβληθεισών δηλώσεων, ειδάλλως η εφαρμογή του αναδασμού γίνεται αυτομάτως αποδεκτή.

Σε μία εποχή ενεργειακής κρίσης και μείζονων κλιματικών φαινομένων, ενέργειες όπως οι αναδασμοί μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση του κόστους παραγωγής, σε ένταξή της σε πλαίσιο αειφορίας, και σε ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση του παραγόμενου αγροτικού προϊόντος.

Η Π.Ε. Γρεβενών συνεχίζει να βάζει τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου του Τόπου στην κορυφή της ατζέντας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών: Ξεκινάει ο Αναδασμός στην Τ.Κ. Παλαιοχωρίου

 

Κοινοποιήστε: