Ρεβίθι Γρεβενών - Ενίσχυση φήμης προϊόντος

Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών: Ενίσχυση φήμης Ρεβιθιού Γρεβενών

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών: Ενίσχυση φήμης Ρεβιθιού Γρεβενών

Δελτίο Τύπου

Έχοντας εις γνώση την φήμη των τοπικών μας προϊόντων, με στόχο την εθνική αλλά και διεθνή αναγνώριση του Ρεβιθιού Γρεβενών, η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας, και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, προέβησαν σε ενέργειες για την οργανωμένη προβολή του προϊόντος με κάθε μέσο ενημέρωσης, ώστε να ενισχυθεί η φήμη του Ρεβιθιού Γρεβενών ως προϊόντος μοναδικής αξίας και ιδιαίτερων ωφέλιμων χαρακτηριστικών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Π.Ε. Γρεβενών προέβη σε σύνταξη και σύνθεση έντυπου υλικού, ξεκινώντας από την παραγωγή διαφημιστικών προωθητικών εντύπων, αλλά και τη δημιουργία μεγάλου μεγέθους αφίσας, με σκοπό την αξιοποίησή τους για προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς σε θεματικά συνέδρια, ημερίδες και λοιπές σχετικές εκδηλώσεις.

Επιπρόσθετα, στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών (https://grevena.pdm.gov.gr πάντες οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με πληροφορίες επί της ιστορικής παρουσίας και του διακριτού χαρακτήρα του Ρεβιθιού Γρεβενών.

Στο πλαίσιο προστασίας και προβολής της φήμης του προϊόντος και ενίσχυσης αυτής, έχει συνταχθεί φάκελος αξιολόγησης προς ένταξη του προϊόντος στο Εθνικό Κατάλογο Προϊόντων Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.).

 

Γραφείο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών

 

Αφίσα:

Αφίσα - Ενίσχυση φήμης Ρεβιθιού Γρεβενών

Φυλλάδιο:
revithi_filladio
Κοινοποιήστε: