Ανοίγει τις πύλες της η 5η Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” 2015

Εκδηλώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Η 5η κατά σειρά διοργάνωση της έκθεσης ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ 2015 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 – 9 Νοεμβρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, διασφαλίζοντας για ακόμη μια διοργάνωση την υποστήριξη όλων των θεσμικών φορέων, αλλά και των εταιρειών του ευρύτερου κλάδου.

Η αγορά ύστερα από αρκετά χρόνια ύφεσης, αναμένεται στην έκθεση του 2015 να αναδείξει την δυναμική της, να προσδιορίσει εκ νέου τους στόχους της και να θέσει προτεραιότητες για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι θεματικές – υποκατηγορίες της αγοράς που παρουσιάζουν δυναμική ανάπτυξη, θα βρουν χώρο & βήμα τόσο στο πλαίσιο των Συνεδρίων, όσο και στον εκθεσιακό χώρο της 5ης Έκθεσης “Eφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2015”.

Για πρώτη φορά η διεξαγωγή της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και με άλλες  επιτυχημένες εκθέσεις για τη βιομηχανία τροφίμων. Στη διπλανή αίθουσα (HALL 3) παράλληλα θα πραγματοποιηθούν οι εκθέσεις MEAT DAYS – DAIRY EXPO – FROZEN FOOD. Τρείς εκθέσεις για τη βιομηχανία κρέατος και αλλαντικών,  τη γαλακτοκομία και την τυροκομία και τα κατεψυγμένα τρόφιμα. Οι επισκέπτες των συγκεκριμένων εκθέσεων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και την ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ που θα βρίσκεται στις δίπλα αίθουσες με την ίδια πρόσκληση.

“Πλούσια” τα LOGI.C 2015, με 1 Επιστημονικό Συνέδριο και 10 παράλληλα events

Απολύτως έτοιμα είναι για την 7η διοργάνωσή τους τα Logistics Conferences LOGI.C 2015, και σας αναμένουν για να ανοίξουν τις πόρτες τους στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” 2015, μεταξύ 7-9 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Tο ενδιαφέρον των εταιρειών για συμμετοχή είναι μεγάλο, ενώ οι συνδιοργανωτές αυξήθηκαν από την αρχική ανακοίνωση των θεματικών ενοτήτων των LOGI.C, με αποτέλεσμα τα sessions να είναι εφέτος ακόμη περισσότερα, και να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων των στελεχών που εμπλέκονται με την εφοδιαστική αλυσίδα, είτε σε εμπορικές επιχειρήσεις, είτε σε 3PL providers.

Για πρώτη φορά εφέτος τα LOGI.C 2015, φιλοξενούν το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας 3rd ICSC, αλλά και 10 διαφορετικά εταιρικού ενδιαφέροντος events για ποικίλα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των επαγγελματιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, που συνδιοργανώνονται και υποστηρίζονται από σειρά Φορέων & Εταιρειών του κλάδου, όπως: το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας Ν.Α. Ευρώπης, ILME, beyond the Best, ΕΕΒΨ, ECSLA, ProjectYOU & Dekra Akademie, Value Chain, Optilog Services, 3S Chem.

Μπορείτε να δείτε στο www.supplychainexpo.gr το πρόγραμμα διοργάνωσης των εφετινών πολύ-συνεδρίων LOGI.C. Λόγω του εντεινόμενου ενδιαφέροντος για συνδιοργανώσεις, το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με νέες ενότητες, τόσο την Κυριακή και την Δευτέρα, στην πρώτη Συνεδριακή Αίθουσα (Conference Hall I) που θα βρίσκεται εντός του εκθεσιακού χώρου του Hall 4, όσο και στην παράλληλη αίθουσα για πιο κλειστές συζητήσεις Round Tables στελεχών της αγοράς (Conference Hall II) που θα βρίσκεται σε προνομιακό σημείο στο Μetropolitan Expo.

Τα LOGI.C 2015 αναμένεται για ακόμη μια χρονιά, με τις επιμέρους ενότητες και θεματικές που θα προσεγγίσουν, να αποτελέσουν πόλο έλξης για την επιπλέον γνώση και επιμόρφωση στελεχών της ευρύτερης αγοράς εφοδιαστικής αλυσίδας, βήμα παρουσίασης νέων δράσεων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και βεβαίως σημείο συνάντησης της αγοράς με την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Τα LOGI.C 2015 στηρίζουν οι εταιρείες ATC, ΔΑΑ, Superfast Ferries, Τoyota Material Handling Greece, σύσσωμοι οι Θεσμικοί Φορείς του κλάδου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών-Υποδομών & Δικτύων, ενώ μεταξύ άλλων χορηγοί επικοινωνίας είναι τα media: EMEA Business Monitor, Maritimes Economies, Auto Triti, All Pack, Youtruck, ΧΡΗΜΑ, Skywalker, Moulding.

Για προεγγραφές και συμμετοχές παρακολουθείστε το www.supplychainexpo.gr ή επικοινωνήστε με το 210-9010040 ή το info@omind.gr

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στη διοργάνωση των πολύ-συνεδρίων LOGI.C στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2015, επικοινωνήστε με:

ΜΑΙΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ
Αρχισυντάκτρια SC&L – Συντονισμός LOGI.C
210- 9010040 (εσωτ. 150)
6946 / 468138
editor@supply-chain.gr

Κοινοποιήστε: