Σωστή χρήση μάσκας

Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας: Συστάσεις αναφορικά με την χρήση της μάσκας στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19

Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας: Συστάσεις αναφορικά με την χρήση της μάσκας στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19 Υπενθυμίζεται: Α. Η αναγκαιότητα για καθολική χρήση της μάσκας από το ευρύ κοινό, σε εσωτερικούς […]

Continue Reading
Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην ΠΔΜ από 16 ως 29/3/2021

Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην ΠΔΜ από 16 ως 29/3/2021

Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ), ανά Περιφερειακή Ενότητα από 16 ως 29/3/2021. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ COVID-19 Τρίτη,30 Μαρτίου 2021 Η Περιφέρεια Δυτικής […]

Continue Reading
Δελτίο τιμών

Μηνιαίο δελτίο τιμών κρεάτων και πουλερικών για τον Μάρτιο του 2021

Από το Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται το μηνιαίο δελτίο πιστοποίησης τιμών κρεάτων και πουλερικών για τον Μάρτιο του 2021.

Continue Reading
Δελτίο τιμών

Μηνιαίο δελτίο τιμών κατεψυγμένων προϊόντων για τον Μάρτιο του 2021

Από το Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται το μηνιαίο δελτίο πιστοποίησης τιμών κατεψυγμένων προϊόντων για τον Μάρτιο του 2021.

Continue Reading
Δελτίο τιμών

Μηνιαίο δελτίο τιμών ελαιολάδου για τον Μάρτιο του 2021

Από το Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται το μηνιαίο δελτίο πιστοποίησης τιμών ελαιολάδου για τον Μάρτιο του 2021.

Continue Reading