Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών Διοικητήριο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέες συμμετοχές σε συστήματα ποιότητας του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Έως 26/02/21 η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για νέες συμμετοχές σε συστήματα ποιότητας του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. […]

Continue Reading
Δελτίο τιμών

Μηνιαίο δελτίο τιμών κρεάτων και πουλερικών για τον Φεβρουάριο του 2021

Από το Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται το μηνιαίο δελτίο πιστοποίησης τιμών κρεάτων και πουλερικών για τον Φεβρουάριο του 2021.  

Continue Reading
Δελτίο τιμών

Μηνιαίο δελτίο τιμών κατεψυγμένων προϊόντων για τον Φεβρουάριο του 2021

Από το Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται το μηνιαίο δελτίο πιστοποίησης τιμών κατεψυγμένων προϊόντων για τον Φεβρουάριο του 2021.

Continue Reading
Δελτίο τιμών

Μηνιαίο δελτίο τιμών ελαιόλαδου για τον Φεβρουάριο του 2021

Από το Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται το μηνιαίο δελτίο πιστοποίησης τιμών ελαιόλαδου για τον Φεβρουάριο του 2021.

Continue Reading
Covid-19

Ενημέρωση πολιτών της 25ης Φεβρουαρίου για την πανδημία Covid-19

Ενημέρωση πολιτών της 25ης Φεβρουαρίου για την πανδημία Covid-19 σχετικά με τον αριθμό κρουσμάτων στους Δήμους της ΠΔΜ. Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα […]

Continue Reading