Νέα Ιστοσελίδα για την προβολή της Δυτικής Μακεδονίας

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Ανακαλύψτε τη Δυτική Μακεδονία:

Περιηγηθείτε στις σελίδες του νέου ιστοχώρου της Εταιρείας Τουρισμού

και πείτε μας τη γνώμη σας!

H  Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου της  ιστοχώρου που αφορά στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.visitwestmacedonia.gr, οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και κάθε ενδιαφερόμενος  φίλος, συνεργάτης ή νομικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού μπορεί να επωφεληθεί από τη συντονισμένη προβολή της Δυτικής Μακεδονίας που στόχο έχει την επικοινωνία του τουριστικού της προφίλ και των δυνατοτήτων που προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο ακροατήριο.

Παρατηρήσεις, συμβουλές, προσθήκες και κάθε μορφής εποικοδομητική κριτική, είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη για μας σε αυτή τη φάση,  ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε από κοινού το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό σας καλούμε να στείλετε τα σχόλια σας, τα οποία θα συνοδεύονται από τα πλήρη στοιχεία σας στο e-mail: info@visitwestmacedonia.gr  (2467350229) έως 11/12/2015.

Σε δεύτερη φάση και αφού γίνει αξιοποίηση των προτάσεων, η Εταιρεία Τουρισμού θα προχωρήσει στην τελική έκδοση του ιστοχώρου και στη  μετάφρασή του στην αγγλική γλώσσα

Ευελπιστούμε στην επιτυχία μίας δράσης που μπορεί μόνο θετικά αποτελέσματα να φέρει για την περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Κώττας

Κοινοποιήστε: