Δωρεάν Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Η Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖOYN ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για τον νομό μας στο πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», παρέλαβε στις 23-2-2016 είδη βασικής υλικής συνδρομής όπως βρεφικές πάνες, είδη καθαρισμού, οδοντόκρεμες, καθώς επίσης και είδη παντοπωλείου όπως φασόλια, ζάχαρη, γάλατα, τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Ο Δήμος Γρεβενών, ως εταίρος του προγράμματος ενημερώνει ότι η διανομή των παραπάνω προϊόντων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 έως και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 10.00 πμ έως τη 01.00μμ, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Μαθητική Εστία) του Δήμου.

Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Οι δικαιούχοι με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας, του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του τμήματος Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών: 2462353404.

Κοινοποιήστε: